Ajax alarmni sistemi

Ajax alarmni sistemi

AJAX je najnagrađivaniji bežični sigurnosni sistem u Evropi.

Funkcionalnost

Sistem se lako može proširiti detektorima ulaza, požara i poplave, kao i relejima za daljinsko upravljanje električnim aparatima. Možete pojedinačno kupiti i dodati dodatne uređaje u sistem. Detektori se mogu povezati sa nekoliko dodira u mobilnoj aplikaciji.

Testirali smo maksimalnu udaljenost između centrale i detektora na otvorenom prostoru i zaista dostiže 2.000 metara. Vaše iskustvo se može razlikovati, jer će zidovi, plafoni i druge prepreke skratiti tu udaljenost. Ako niste sigurni, možete da uradite radio test pomoću aplikacije Ajax Security Systems da biste utvrdili jačinu signala pre nego što instalirate detektore.

Ajax uređaji se napajaju baterijama. Imajući to na umu, razvili smo poseban energetski efikasan radio protokol koji štiti vaš dom ili kancelariju što je duže moguće – do 7 godina. Kada baterija dostigne kritični nivo, Ajax će vam poslati obaveštenje. Uvek možete u bilo kom trenutku da proverite nivo baterije u podešavanjima uređaja.

Najlakši način za nadgledanje sistema je korišćenje aplikacije Ajax Security System za iOS i Android. Aplikacija će vam omogućiti da naoružate / deaktivirate sistem i pratite uređaje (uključujući informacije o statusu signala, nivou baterije i temperaturi). Sistemom se takođe može upravljati pomoću Ajax SpaceControl i / ili KeyPad-a.

Ajax sistem zaštite pruža funkcionalnost za konfigurisanje reakcije releja, zidnog prekidača i utičnice kao odgovor na alarm, promenu režima zaštite ili aktiviranje prema rasporedu. Sigurnosni sistem se može programirati za promenu režima zaštite prema rasporedu, a uređaj za automatizaciju može da reaguje na pritiskanje tastera u režimu upravljanja.

Detektori koriste digitalni algoritam za otkrivanje ljudskih kretanja. Sve dok su vaši kućni ljubimci manji od 50 centimetara i 20 kilograma, oni ne bi trebalo da aktiviraju detektore.

Centrala neprekidno nadgleda detektore i oni se redovno javljaju centrali. Ako se detektor aktivira, on odmah prenosi te informacije. Zatim centrala šalje upozorenje pametnom telefonu vlasnika sistema i / ili monitoring centru. Sve se to dešava u samo par milisekundi.

Lako upravljanje sistemom

Aplikacija Ajax pretvara vaš sistem zaštite u jedan uređaj kojim se lako upravlja. Naoružajte Ajax sa nekoliko dodira. Uključite uređaje pre nego što se vratite kući. Primajte trenutna obaveštenja preko SwiftAlerts, protokola na kojem bi čak i savremeni glasnici trebali da zavide.
instant notification

Pratite sve događaje u obaveštenjima

push

Trenutna upozorenja pomoću push obaveštenja, SMS-a ili telefonskih poziva

device status

Pratite performanse detektora i drugih uređaja u realnom vremenu

log

Podsetnici za naoružavanje i razoružavanje

settings

Upravljajte konfiguracijama uređaja sa bilo kog mesta na svetu

Navigacija