Lako upravljanje uredjajima

iVMS-4200

hikvision logo 1

iVMS 4200 V3.5.0.7_E

Windows 7, 8.1 & 10

iVMS-4200 Klijent dizajniran za konfigurisanje i upravljanje Hikvision uređajima na jedinstven i intuitivan način, uključujući DVR-ove, NVR-ove, IP kamere, uređaje za kontrolu pristupa, sigurnosne kontrolne table, video interfonske uređaje, VCA uređaje itd. Pruža više funkcionalnosti, uključujući prikaz uživo u realnom vremenu, video snimanje, pretragu i reprodukciju video zapisa, prijem događaja i alarma itd.

HikConnect v4.10.1

Android

Aplikacija Hik-Connect je dizajnirana za upravljanje Hikvision proizvodima, uključujući DVR-ove, NVR-ove, kamere, video interfonske uređaje i sigurnosne kontrolne table. Pomoću aplikacije možete da gledate video zapise u realnom vremenu ili reprodukciju svojih kamera preko mobilne mreže. Kada se aktiviraju alarmi na uređaju, možete odmah da primite obaveštenja u aplikaciji.

Batch Config Tool v3.0.3.8

Windows 7, 8.1 & 10

Softver za konfiguraciju može se koristiti za konfigurisanje parametara jednog ili više uređaja, poput parametara mreže, korisnika i izuzetaka. A softver takođe nudi i druge funkcije, kao što su kontrola brisača, uređivanje lozinke, vraćanje podrazumevanih postavki i serijska nadogradnja.

SADP Tool v3.0.2.4

Windows 7, 8.1 & 10

Softver SADP je alat za pretragu uređaja na mreži, prilagođen korisniku. Pretražuje aktivne mrežne uređaje u vašoj mreži i prikazuje informacije o uređajima. Takođe možete da izmenite osnovne mrežne informacije uređaja pomoću ovog softvera.

paradox

BabyWare v5.4.8

Windows 7, 8.1 & 10

Softver za programiranje paradox centrala.

Insite GOLD

Android

Aplikacija za kontrolu Paradox sistema.

InField v5.2.3

Windows 7, 8.1 & 10

Ažuriranje softvera na paradox uredjajima.

IP Exploring Tools v1.66

Windows 7, 8.1 & 10

Softver za pretragu Paradox uređaja u mreži.

Navigacija