Lako upravljanje uredjajima

EZ Station
iVMS-4200

uniview logo png

EZStation 3.0

Win 64-B

EZStation 3.0 se koristi za jedinstveno upravljanje Uniview IP kamerama, NVR-ima, XVR-ima, mrežnim tastaturama, uređajima za dekodiranje i kontrolu pristupa itd.
Efikasno upravljanje uređajem: Automatsko otkrivanje uređaja (ili pretraga po segmentu mreže); dodati uređaje po IP adresi/imenu domena; dodaj uređaje pomoću EZDDNS-a; dodajte uređaje i podesite vreme u grupi.

EZTool 3.0

Win 64-B

EZTools 3.0 je komplet alata za upravljanje uređajima, upravljanje kanalima, nadogradnju i održavanje uređaja, vreme snimanja i proračun kapaciteta.

UNV-Link

Android

Aplikacija UNV-Link je dizajnirana za upravljanje Uniview proizvodima, uključujući XVR-ove, NVR-ove, IP kamere… Pomoću aplikacije možete da gledate video zapise u realnom vremenu ili reprodukciju svojih kamera preko mobilne mreže. Kada se aktiviraju alarmi na uređaju, možete odmah da primite obaveštenja u aplikaciji.

EZView

Android

Aplikacija EZView je dizajnirana za upravljanje Uniview proizvodima, uključujući XVR-ove, NVR-ove, IP kamere… Pomoću aplikacije možete da gledate video zapise u realnom vremenu ili reprodukciju svojih kamera preko mobilne mreže. Kada se aktiviraju alarmi na uređaju, možete odmah da primite obaveštenja u aplikaciji.

 

hikvision logo 1

iVMS 4200 V3.10.0.6_E

Windows 7, 8.1 & 10

iVMS-4200 Klijent dizajniran za konfigurisanje i upravljanje Hikvision uređajima na jedinstven i intuitivan način, uključujući DVR-ove, NVR-ove, IP kamere, uređaje za kontrolu pristupa, sigurnosne kontrolne table, video interfonske uređaje, VCA uređaje itd. Pruža više funkcionalnosti, uključujući prikaz uživo u realnom vremenu, video snimanje, pretragu i reprodukciju video zapisa, prijem događaja i alarma itd.

HikConnect v4.21.2.0307

Android

Aplikacija Hik-Connect je dizajnirana za upravljanje Hikvision proizvodima, uključujući DVR-ove, NVR-ove, kamere, video interfonske uređaje i sigurnosne kontrolne table. Pomoću aplikacije možete da gledate video zapise u realnom vremenu ili reprodukciju svojih kamera preko mobilne mreže. Kada se aktiviraju alarmi na uređaju, možete odmah da primite obaveštenja u aplikaciji.

Batch Config Tool v3.1.2.54

Windows 7, 8.1 & 10

Softver za konfiguraciju može se koristiti za konfigurisanje parametara jednog ili više uređaja, poput parametara mreže, korisnika i izuzetaka. A softver takođe nudi i druge funkcije, kao što su kontrola brisača, uređivanje lozinke, vraćanje podrazumevanih postavki i serijska nadogradnja.

SADP Tool v3.0.4.3

Windows 7, 8.1 & 10

Softver SADP je alat za pretragu uređaja na mreži, prilagođen korisniku. Pretražuje aktivne mrežne uređaje u vašoj mreži i prikazuje informacije o uređajima. Takođe možete da izmenite osnovne mrežne informacije uređaja pomoću ovog softvera.

Local Playback v3.0.1.2

Windows 7, 8.1 & 10

Softver Local Playback koristi se za reprodukciju video datoteka preuzetih iz softvera Remote Backup. Takođe možete povezati SD kartice, diskove ili grupe diskova na uređaju (npr. DVR, NVR i DVS) za reprodukciju sačuvanih video datoteka putem softvera Local Playback.

Remote Backup v3.0.1.2

Windows 7, 8.1 & 10

Softver Remote Backup može napraviti rezervne kopije video datoteka sačuvanih u uređaju i sačuvati video datoteke na lokalnom disku. Možete dodati uređaje u softver i konfigurisati postavke rezervne kopije. Tada možete ručno započeti pravljenje rezervnih kopija ili postaviti raspored sigurnosnih kopija i sigurnosna kopija će se automatski pokrenuti prema rasporedu.

hikvision logo
paradox

BabyWare v5.5.37

Windows 7, 8.1 & 10

Softver za programiranje paradox centrala.

Insite GOLD

Android

Aplikacija za kontrolu Paradox sistema.

InField v5.2.3

Windows 7, 8.1 & 10

Ažuriranje softvera na paradox uredjajima.

IP Exploring Tools v1.66

Windows 7, 8.1 & 10

Softver za pretragu Paradox uređaja u mreži.

Navigacija